fbpx DMS/ECM jako nástroj pro digitalizaci účetnictví | EXON
 DMS/ECM jako nástroj pro digitalizaci účetnictví

DMS/ECM jako nástroj pro digitalizaci účetnictví

Digitalizace účetnictví s DMS (Document Management System) a ECM (Enterprise Content Management) systémy přináší mnoho výhod pro efektivitu a správu účetních procesů. Umožňují digitalizovat a centralizovat dokumenty související s účetnictvím, jako jsou faktury, bankovní výpisy a další důležité dokumenty..


DMS/ECM systémy v digitalizaci účetních procesů

  • Snadný přístup k dokumentům: Všechny účetní dokumenty uloženy v digitální podobě na centrálním místě. To umožňuje rychlý a snadný přístup ke všem potřebným informacím, bez nutnosti procházet papírové složky. Dokumenty jsou snadno vyhledávány, tříděny a filtrovány podle potřeb dané společnosti.
  • Snížení chyb a zvýšení efektivity: Digitální dokumenty lze snadno sdílet a zasílat mezi různými odděleními nebo mezi účetními firmami a jejich klienty. Funkce schvalování, např. u faktur, výrazně urychluje procesy. Více o schvalování (workflow) u faktur.
  • Automatické zpracování dokladů: Rozpoznávání textu (OCR) umožňuje automaticky získat údaje z faktur a importovat do účetního software. Tím se snižuje potřeba ručního zadávání dat, eliminují chyby a zvyšuje se přesnost. Více o vytěžování dat faktur.
  • Zvýšená bezpečnost a ochrana dat: Pokročilé zabezpečení a možnosti řízení přístupu k dokumentům. Zajišťuje ochranu citlivých účetních informací a snižuje riziko ztráty nebo poškození dokumentů.

Při implementaci DMS/ECM systému pro digitalizaci účetnictví je důležité zvolit vhodný systém a zajistit jeho integraci s existujícím účetním softwarem (ERP) a procesy ve firmě. Vhodným nástrojem je ELO ECM Suite, který digitalizaci účetnictví zabezpečí.

Digitalizace účetnictví s DMS/ECM může výrazně usnadnit a zefektivnit účetní procesy, snížit náklady a zlepšit celkovou správu dokumentů.


Digitalizace účetnictví s DMS/ECM ELO

Pro účetnictví jsou typickými požadavky funkce pro vytěžování dat z faktur a práce s digitálními účetními doklady v systému DMS/ECM.

Software pro vytěžování dat z faktur - OCR
Vytěžování dat z faktur / OCR / Hlavičky a patičky / Položky faktury / Objednávky

Digitální archiv / Workflow / Zabezpečení dat / Spolupráce / Integrace / Vyhledávání

Digitalizace účetnictví s ELO ECM SUITE

Centrální archiv - zabezpečení - efektivní práce s dokumenty - komfortní vyhledávání - nástroje spolupráce - workflow - vytěžování faktur

Logo produktu DMS/ECM ELO.


Chcete digitalizovat účetnictví?

Napište nám. Připravíme pro Vás optimální návrh řešení a cenovou nabídku. Pro delší zprávy a přílohy můžete využít email: .


O výrobci ELO Digital Office GmbH

Výrobcem a distributorem je německá společnost ELO Digital Office GmbH sídlící ve Stuttgartu. Ve svém oboru působí od rou 1998 a zaměstnává na světě více jak 730 pracovníků. Vizí společnosti ELO Digital je stát se světovým leaderem v oblasti správy dokumentů a práce s elektronickými dokumenty. Více informací o společnosti ELO Digital Office.

EXON jako partner společnosti ELO Digital Office

Autor článku: Petr Polanský


 

Více článků od společnosti EXON


 

Pro více informací nás kontaktujte