fbpx Konference Efektivní nemocnice 2021 | EXON

Konference Efektivní nemocnice 2021

Každoroční konference Efektivní nemocnice bude probíhat ve dnech 23.-24.11.2021. Oproti minulému online roku by letošní konference měla proběhnout klasickým prezenčním způsobem. Konference proběhne pod záštitou velkého množství významných politicky činných osobností.

Aktuálně je možné se ještě na konferenci registrovat, mezní termín pro registraci je 19.11.2021. Více informací o konferenci naleznete na webu konference.

Průběh konference

Konference bude probíhat formou diskusních bloků, na různá témata. Témata jsou rozsáhlá od plánů na zajištění finanční stability českého zdravotnictví, přes změnu úlohy zdravotních pojišťoven, investiční rozvoj nemocnic až po zavádění nových přístupů a moderních technologií ve zdravotnictví.

Součástí konference bude i vyhlášení výsledků celostátních průzkumů nejlepší nemocnice ČR 2021 a zdravotní pojišťovna roku 2021. Během konference také proběhne několik prezentací odborníků ve zdravotnictví.


Jak digitalizujeme zdravotnictví v Exonu?

V říjnu se uskutečnil webinář, který byl uspořádán konkrétně pro sekci zdravotnictví. Ve 27minutách jsme prošli velké množství řešení, která v sektoru zdravotnictví vytváříme. Hovořili jsme o pacientské dokumentaci, správu účetních dokladů, nákup, tvorbu smluv, anonymizaci a napojení na registr smluv. Mluvili jsme rovněž o legislativních záležitostech, např. o důvěryhodném ukládání dokumentů. Všem účastníkům jsme dali k dispozici infografiku, která doprovází celý webinář a doplňuje jej o témata, která není možné do 30 minut stihnout prezentovat. Níže je infografika k dispozici ke stažení.


Infografika k webináři Digitální nemocnice od společnosti EXON.
Infografika ke stažení

 

Pro více informací nás kontaktujte